Autoverkkokauppa.fi laajentaa huoltopalvelut viikonlopuille

Autoverkkokauppa.fi

Vantaan Petikossa sijaitseva Autoverkkokauppa.fi on laajentanut huoltopalveluitaan niin, että asiakas voi viedä auton merkkihuoltoon nyt myös viikonloppuisin.

Uusien aiempaa laajempien aukioloaikojen idea syntyi autoliikkeen johtaja Juha Rusaman mukaan asiakkaiden tarpeista. Moni ei ehdi töiltään viikolla viemään autoa huoltoon, eikä kaveriakaan voi vaivata huoltokäynnille. Sen sijaan viikonloppuna olisi vapaa-aikaa, mutta kaikki liikkeet ovat tähän asti olleet silloin suljettuina.

Autoverkkokauppa.fi:n Helsingin Herttoniemen ja Vantaan Petikon liikkeet ovat tästä eteenpäin auki lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10.00 – 15.00.

Rusaman mielestä on tärkeää, että Autoverkkokauppa.fi jatkaa autokaupan edelläkävijänä.

”Otimme mallia muilta kaupan aloilta, eiväthän nekään sulje oviaan viikonlopuksi. Olemme ensimmäinen autoalan toimija, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin olemalla viikonloppuisin auki. Aivan samaan tapaan olimme ensimmäinen, joka siirsi autokaupan verkkoon.”, Rusama toteaa.

Autoverkkokauppa.fi on kasvanut nopeasti

Autoverkkokauppa.fi avasi ovensa Helsingin Konalassa keväällä 2015. Uudenlainen autokaupan konsepti menestyi erinomaisesti ja toimipiste osoittautui nopeasti liian pieneksi. Uudet tilat löytyivät Vantaan Petikosta, missä toiminta pääsi nopeasti täyteen vauhtiin ja samalla palveluihin liitettiin kaikkien edustuksessa olevien merkkien merkkihuolto.

Vuonna 2016 autokauppa luovutti joulukuussa asiakkaille enemmän uusia autoja kuin yksikään muu autoliike Suomessa. Kumulatiivisesti vuonna 2016 Autoverkkokauppa.fi oli uusien autojen luovutuksissa sijalla seitsemän.

Viime vuonna tavoiteltiin kasvua, missä onnistuttiin monin tavoin. Autoverkkokauppa.fi oli uusien autojen luovutuksissa ykkönen sekä marras- että joulukuussa. Vuonna 2017 liike nousi uusien autojen luovutuksissa jo sijalle neljä.

Autoverkkokauppa.fi on osa Bassadone Automotive Nordicia, joka toimii Renault, Dacia, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Suzuki, SsangYong, Isuzu ja Lotus -autojen maahantuojana.