Finnairilta uusi edullinen lipputyyppi New Yorkiin – Silver-jäsenille merkittävä etu

Finnair Economy-luokka

Finnair on kertonut tuovansa uuden vain käsimatkatavaran sisältävän edullisen lipputyypin New Yorkin reitillensä economy-luokkaan.

Sama Light-lippuluokka on ollut tarjolla Finnairin kotimaan ja Euroopan lennoille vuodesta 2015 lähtien. Se on Finnairin edullisin lipputyyppi ja sisältää ainoastaan käsimatkatavaran. Ruumaan menevät matkatavarat tulee ostaa Light-lippuluokassa erikseen lisämaksusta.

New Yorkiinkin lennettäessä kaikilla Finnair Plus Silver -tason kanta-asiakkailla ja sitä korkeammilla tasoilla ruumaan menevän matkalaukun saa kuitenkin Light-lippuun ilman veloitusta. Finnair Plus Silver ja – Gold-tasoilla lentävät saavat edun vain lentäessään Finnairin lennoilla. Platinum-tason asiakkaille etu on hyödynnettävissä myös muilla OneWorldiin kuuluvilla lentoyhtiöillä.

Finnairin New Yorkin reitti on osa Finnairin, British Airwaysin, Iberian ja American Airlinesin Atlantin lentojen yhteishanketta, ja yhtiöt tuovat nyt yhdessä vain käsimatkatavaran sisältävän lipputyypin osalle Pohjois-Amerikan reiteistään.

Light-lipputyyppi New Yorkin reiteillä tuo uuden vaihtoehdon asiakkaille, jotka matkustavat kevyesti. Tässä vaiheessa Light-lipun voi ostaa Finnairin New Yorkin reitille ja eräille Atlantic Joint Business -kumppaneidemme reiteille Euroopan ja Pohjois-Amerikan välillä, Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen sanoo.

Yhteishankkeen avulla asiakkaille tarjotaan enemmän lentovaihtoehtoja, parempia yhteyksiä ja edullisempia hintoja Atlantin ylittävillä reiteillä. Yhtiöt liikennöivät yli 100 päivittäistä edestakaista lentoa Euroopan ja Pohjois-Amerikan välillä.