Pakkaa laukkuun: uusi tahraamaton aurinkovoide P20

aurinkovoide p20

Kesä lähestyessä vauhdilla auringolta on tärkeää muistaa suojautua riittävän korkean suojakertoimen aurinkovoiteella niin Suomessa kuin ulkomailla. Uusi aurinkovoide P20 lupaa helpotusta etenkin automatkailijoille tuttuun ongelmaan: aurinkorasva jättää autonistuimiin ikäviä vaaleita tahroja, jotka on työlästä puhdistaa niin kangas- kuin nahkapinnoista.

P20-tuotteiden koostumuksen kerrotaan olevan ainutlaatuinen läpikuultava ja kevyt, ja se imeytyy ihoon nopeasti jättämättä jälkiä ja tahroja. Sen pitäisi soveltua siis hyvin myös keskikesän automatkoille. Tuotetta on saatavilla suojakertoimilla 15, 20, 30 ja 50. P20-aurinkovoide suojaa UVA- ja UVB-säteiltä. Tuotetta löytyy niin voidemuodossa, aerosolipakkauksessa kuin pumppupullossa.

Suomessakin auringonsäteiden voimakkuus ylittää UV-indeksin arvon 3 toukokuusta elokuuhun. Tällöin myös aurinkosuojaa tulisi käyttää.

P20 tarjoaa erinomaisen suojan aurinkoa vastaan ja se on nopea ja helppo levittää. Tuotteen kestävyys ja helppokäyttöisyys tekevät siitä ihanteellisen koko perheelle, P20:n brand manager Annika Lybeck kertoo.

P20-tuotteet ovat saatavilla päivittäistavarakaupoista sekä tavarataloista ja apteekeista. Hinnat vaihtelevat noin 17-33 euron välillä pakkauskoosta ja voimakkuudesta riippuen. Suojan kerrotaan kestävän kymmenen tunnin ajan levittämisestä ja tuote on vedenkestävä. P20 on luokiteltu korkeimpaan mahdolliseen vedenkestävyyden luokkaan. P20:tä tarvitsee lisätä vasta 4 x 20 minuutin uinnin jälkeen.

Vinkit auringolta suojautumiseen:

  1. Pysy pois auringosta kello 11–15, koska silloin auringonsäteily on voimakkainta.
  2. Levitä aurinkosuojaa runsaasti ja tasaisesti 15 minuuttia ennen auringolle altistumista. Aikuinen tarvitsee 30-40 ml aurinkosuojaa koko vartalon suojaamiseen.
  3. Tiedosta auringon voimakkuus. Älä ylitä ihotyyppisi sietämää auringossa oleskelun aikaa.
  4. Suojaa itsesi hyvin aurinkolaseilla ja vaatteilla (T-paita, hattu jne.).
  5. Älä altista vauvoja ja pikkulapsia auringonpaisteelle.
  6. Pysy pois auringonpaisteesta, jos olet jo palanut. Älä levitä P20:a rikkonaiselle tai auringon polttamalle iholle.

Pakkaa laukkuun -juttusarjassa esitellään laadukkaita matkailuun liittyviä tuotteita.