Autotarjoukset: melkein uusi auto edullisesti riskittömällä yksityisleasingillä

Autojen yksityisleasing, eli pitkäaikainen vuokraaminen kiinteään kuukausihintaan yleistyy Suomessakin ripeästi. Helsingissä ja Vantaalla toimiva Autoverkkokauppa.fi on tullut tunnetuksi Uusi Auto Vuodeksi -kampanjastaan, jossa uuden auton on saanut käyttöönsä pienellä kuukausihinnalla vuoden päiviksi. Kauden päätteeksi auto palautetaan autoliikkeelle, jolloin riski arvonalenemisesta ei jää kuluttajan harteille.

Autoverkkokaupan Uusi Auto Vuodeksi on saanut nyt jatkoa “Melkein Uusi”-nimisestä kampanjasta. Siinä Autoverkkokauppa tarjoaa asiakkaan käyttöön vähän ajettuja automalleja niin ikään kiinteään kuukausihintaan 36 kuukauden mittaiseksi vuokra-ajaksi. Vuosittainen ajokilometrimäärä on rajoitettu 15 000 kilometriin. Kyseinen kampanja on käytännössä osamaksupohjainen yksityisleasing -paketti, jossa huollot, vakuutukset, verot ja katsastusmaksut eivät sisälly hintaan. Palvelupakettia voi kuitenkin täydentää esimerkiksi huoltosopimuksella.

Edullisimmillaan Melkein Uusi -kampanjan kautta on mahdollista hankkia auton käyttöoikeus 119 eurolla kuukaudessa. Kirjoitushetkellä valikoimista löytyy esimerkiksi erilaisia Renault Clioja 119-149 eurolla per kuukausi, Renault Megane 219 €/kk ja Renault Kadjar 239 €/kk.

Katso lisätietoja Autoverkkokauppa.fin verkkosivuilta Melkein Uusi -kampanjasta.

Autovouhotus ei vastaa tarjouksen tietojen oikeellisuudesta. Tarkista tiedot myyjäliikkeeltä. Autovouhotus poimii ajankohtaisia mielenkiintoisia autoalan tarjouksia yhdelle sivulle koottuna.