Ford Focus Wagonin hinnasto julki

Ford Focus

Täysin uuden Ford Focus Wagonin hinnat alkavat Suomessa 22 001 eurosta. Farmariperäisen Wagonin saa Suomessa aluksi kolmella varustetasolla: Trend, Titanium ja ST-Line. Moottorivaihtoehdoiksi on tarjolla 1.0- ja 1.5-litraiset EcoBoost-bensiinimoottorit sekä 1.5- ja 2.0-litraisen EcoBlue-dieselmoottorit.

Bensiinimalleissa tehovariaatiota löytyy 100 ja 182 hevosvoiman väliltä, dieseleissä puolestaan 120 ja 150 hepasta.

Täysin uudistuvan Focuksen vakiovarustelun kerrotaan olevan parempi ja ylellisempi kuin koskaan aikaisemmin. Kaikkiin mallivaihtoehtoihin kuuluu vakiona muun muassa suomenkielinen SYNC3 -tietoviihdejärjestelmä 8-tuumaisella kosketusnäytöllä ja navigoinnilla. Turvallisuuspuolella varusteluun kuuluvat kaistanpitoavustin, törmäyksenestoavustin, älykäs nopeusavustin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä. Myös parkkitutkat eteen ja taakse kuuluvat edullisimman Trend-varustelun vakiovarusteisiin. Hieman yllättäen dieselmallien hintoihin on mahdutettu myös polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastimella.

Titanium-varusteluun panostamalla Ford Focus Wagon saa varusteluunsa lisäksi esimerkiksi avaimettoman keskuslukituksen ja käynnistyksen, lämmitettävän tuulilasin ja kaksoisautomaattisen ilmastoinnin.

Uusi Focus Wagon on kasvanut niin matkustamon kuin tavaratilan osalta. Erityisesti jalka- ja hartiatilaa on tullut lisää. Tavaratilakin on kasvanut reilusti niin 5-ovisessa kuin Wagon-malleissa yli sadalla litralla edeltävään mallisukupolveen verrattuna. Tilaa matkatavaroille löytyy nyt 575 litraa perusasennossa ja takaistuimet kaadettuina 1620 litraa. Näiden kahden malliversion oheen tulee myöhemmin tämän vuoden aikana saataville myös mielenkiintoinen crossover-tyylinen Focus Active.

Katso tarkka Ford Focus Wagon -hinnasto oheisen linkin takaa.