Hotelliarvio: Mövenpick Egerkingen, Sveitsi

Mövenpick Egerkingen

Viime vuoden X4-roadtripillä vietimme ensimmäisen yömme Sveitsin Egerkingenissä Mövepick-hotellissa. Egerkingen sijaitsee karkeasti Zürichin ja Baselin välissä, ja monelle suomalaiselle Mövenpick on tuttu nimi kaupan jäätelöhyllyltä, mutta herkkujen lisäksi yritys tarjoaa myös tasokkaita majoituspalveluita. Autolla matkaavalle Egerkingenin Mövenpick on hyvä vaihtoehto kulkuyhteyksien sekä runsaan pysäköintitilan vuoksi.

Matkaa Münchenista kertyi vajaa 400 kilometriä, joten saavuin hotellille vasta iltahämärän aikaan. Aamulla herätessä olikin mukava yllätys kun ikkunasta uloskatsoessa maisemaa hallitsi Alppien lumiset huiput. Egerkingen ei sijaitse Sveitsin Alppien korkeimmilla seuduilla, mutta korkeusvaihtelua on sielläkin mukavasti ja alue tarjoaa paljon hyviä ulkoilumahdollisuuksia aktiiviliikkujille.

Mövenpick Egerkingen

Mövenpick Egerkingen on kaikin puolin viihtyisä ja henkilökunta on ystävällistä. Tyyliltään hotellissa on mukavasti alppityyliä, eikä sisustus ole liian pelkistettyä ja modernia, vaikka huonekalut onkin selvästi uusittu varsin hiljattain.

Huoneet ovat riittävän tilavia ja perhehuoneissa on väliovi, joka ikään kuin erottaa kaksi huonetta toisistaan. Perhehuoneiden yhteydessä lastenhuoneessa on oma wc. Huonevarustukseen kuuluu muun muassa kapselikahvikone ja laadukkaat saippuat ja kosteusvoiteet.

Mövenpick Egerkingenissä ehdottomasti parasta on aamiaisbuffet, joka täyttää vaativammankin kulinaristin laatuvaatimukset. Valikoima on todella monipuolinen lämpimistä ruoista muroihin, hedelmiin, jogurtteihin ja leikkeleisiin. Kaikki ruoat ovat maukkaita ja selvästi laadukkaista raaka-aineista valmistettuja. Mikäli ei tykkää syödä aamiaisella vatsaansa täyteen, niin hotelli tarjoaa hyvinä vaihtoehtoina erilaisia pienempiä aamiaiskokonaisuuksia.

Mövenpick Egerkingen

Katso lyhyt video hotellin tiloista

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=CyZGXnBfd50″ rel=”no”]

[su_gmap address=”egerkingen, switzerland”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *