Muusikot halunnevat uuden Lexus RX:n – lue miksi

Lexus RX
Kuvat: Lexus

Korkea laatu ja huolellinen viimeistely ovat Lexus-brändiin yhdistettäviä attribuutteja. Uuden RX:n sisätiloissa viimeistelyn ja ylellisyyden tunteen täydentävät japanilaisen pianonvalmistaja Yamahan valmistamat ainutlaatuiset somisteet. Brändejä yhdistää korkealuokkainen käsityötaito, ja nyt maailman hienoimmista konserttisaleista tutun Yamahan taidonnäyte esiintyy intiimimmässä tilassa, uuden RX:n matkustamossa.

Maailman hienostuneimpien intstrumenttien valmistuksessa hyödynnetään erityistä laserleikkaustekniikkaa, joka toistuu nyt uuden RX:n matkustamon aitoa puuta olevissa somisteissa. Tyylikkäät ja ajanmukaiset somisteet tuovat ylellisen viimeistelyn auton muutoinkin laadukkaisiin sisätiloihin.

Keskikonsoliin ja oviin sijoitettujen somisteiden taidokas työstäminen paljastaa puun alla olevan alumiinikerroksen. Voimakas design luo jännittävän konstrastin lämpimän puun ja kylmän metallin välille, ja koristele-elementin kiiltolakkaus viimeistelee efektin.

Katso video Yamahan käyttämästä laserkaiverruksesta.

Ainutlaatuista tekniikkaa hyödynnetään saatavilla olevan sapele-puumateriaalin yhteydessä. Samaa puuta käytetään myös flyygeleiden ja kitaroiden valmistuksessa. Puu on herkkä elementti, ja vain taitavimmat käsityöammattilaiset kykenevät työstämäään sitä – lopputuloksen laadukkuutta voikin verrata mittatilaustyönä valmistettuun, täydellisesti istuvaan liituraitapukuun tai taitavasti hiottuun kristalliin.   Ainutlaatuiset ja taidokkaat koristele-elementit ilmentävät sitä, miten uusi RX jatkaa sen edeltäjien viitoittamalla tiellä: sellaiset innovatiiviset teknologiat, materiaalit ja muotoiluratkaisut, jotka muokkaavat ihmisten käsitystä siitä, mitä ylellinen crossover voi tarjota, ovat aina olleet sen sydän.

Yamahalla on sadan vuoden kokemus sellaisten tuotteiden luomisesta, jotka hivelevät paitsi korvaa, myös silmää. Lexus on työskennellyt yhteistyössä Yamahan kanssa koko 25-vuotisen historiansa ajan, ja Yamahan valmistamia ylellisiä ja eksklusiivisia koristele-elementtejä on nähty aiemmin mm. LS-mallissa.

omotenashi – japanilaiden vieraanvaraisuuden perinne

Omotenashi on perinteinen japanilainen käsite, joka tarkoittaa tervetulleeksi toivottavaa vieraanvaraisuutta. Uuden RX:n matkustamo on viimeistelty omotenashi ,-hengessä, ja Yamahan luomat ainutlaatuiset koriste-elementit ovat yksi perinteen ilmentymä.

motenashi -filosofian periaatteet ovat muutenkin vaikuttaneet uuden RX:n suunnitteluun. Lexus on suunnitellut sen autoksi, jossa ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi, mukavaksi ja vapautuneeksi. Lexus ei halua pelkästään vastata ihmisten odotuksiin, se haluaa ennakoida ja ylittää ne. Jokainen yksityiskohta on huolellisesti viimeistelty, ja suunnittelussa on huomioitu ihmisten erilaiset tarpeet. Lämminhenkisessä matkustamossa vaivattomuus yhdistyy hienostuneisuuteen ja ylellisyyteen.

Lexus RX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *