Neste Oil Rally 2015

Neste Oil Rally 2015 / Paviljonki

Allekirjoittanut ei malttanut olla hakematta ennakkomaistiaisia tänään alkaneesta Neste Oil Rallysta. Vaikka keli vaihteli aurinkoisesta sadekuuroihin, oli silti otettava kamera mukaan, ja lähdettävä Paviljongille hakemaan kisatunnelmia. Päivän ohjelmistossa oli aiemmin aamulla Ruuhimäellä ajettu Shakedown, sekä illasta ajettu EK Harju 1. EK pätkillä en vielä tänään käynyt, asiantila korjaantunee viimeistään sitten lauantaina. Eli tutuksi tuli tänään vain Service Park Paviljongissa, joka itseasiassa olikin pitkästä aikaa positiivinen yllätys – ainakin allekirjoittaneelle.

Mercedes Benz GLE 63s AMG

Mercedes AMG GTS

Erikoiskokeista tänä vuonna mukana on taas legendaarinen Ouninpohja, josta kuuleman mukaan EK ei enää parane. Erikoiskokeista toinen suositus voisi olla Harju, joka ajetaan uudestaan huomenna perjantaina, mikäli missasit sen tänään torstaina. Harju 2 starttaa käyntiin klo19, sekä Ouninpohja 1 klo11:29. Ouninpohja 2 starttaa klo16:29. Ja selvennyksenä toki, että Ouninpohja ajetaan perjantaina kahteen kertaan.

Service Park Paviljonki

Neste Oil Rallyn virallisille nettisivuille pääset tästä. Näillä puheilla, on Neste Oil Rally 2015 avattu! Niin, ja uskokaa tai älkää – kaikki noi kuvat on otettu ihan muutamien tuntien sisään..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *