Norwegian vuoden paras halpalentoyhtiö

Norwegian vuoden paras halpalentoyhtiö
Norwegian on valittu vuoden parhaaksi halpalentoyhtiöksi Euroopassa. Kuva: David Peacock / Norwegian

Suomestakin kymmenillä lentoreiteillä operoiva Norwegian on valittu vuoden 2018 parhaaksi halpalentoyhtiöksi Euroopassa. Tunnustus jaettiin maailmanlaajuisessa World Travel Awards -kilpailussa ja se perustuu matkailualan ammattilaisten äänestykseen.

Kaikkiaan Norwegian on kerännyt tämän vuoden aikana jo yhdeksän muutakin ilmailualan tunnustusta. Lentoyhtiö on saanut esimerkiksi kolme APEX:in (Airline Passenger Experience Association) tunnustusta ja Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on palkittu parhaana ilmailualan kanta-asiakasohjelmana Euroopassa.

Panostuksia kaukoliikenteeseen

Norwegian kertoi myös aloittavansa uuden suoran reitin Thaimaan Krabille Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta lokakuun lopulla. Suomalaismatkailijoiden onneksi reiteille on hyvät vaihtoyhteydet Helsingistä. Krabi sijaitsee noin 900 kilometrin päässä Bangkokista etelään ja se on tunnettu puhtaista valkoisista hiekkarannoistaan ja kauniista luonnosta.

Kaikkiaan tulevana talvena Norwegianilla on Thaimaahan 15 lähtöä viikossa. Krabin lisäksi yhtiö lentää Bangkokiin, jonne sillä on yhdeksän suoraa lentoa viikottain. Norwegian lentää kaukoreittejä uusilla Boeing 787 Dreamliner -lentokoneilla.