Polestar 1:n ennakkotilaukset alkoivat – listalle pääsee 2500 € varausmaksulla

Polestar 1
Kuva: Volvo / Polestar

Volvosta omaksi autobrändikseen erotetun Polestarin ensimmäinen automalli Polestar 1 on nyt ennakkovarattavissa myös Suomessa. Auton suorituskyky on varsin huikea, sillä coupé-tyylisen Gran Turismo -hybridin moottoreista otetaan irti 600 hevosvoimaa ja vääntöä tasaluku 1000 Nm. Polestar 1:n toimintasäde pelkällä sähköllä ajettaessa on 150 kilometriä, mikä on enemmän kuin millään muulla hybridiautolla tällä hetkellä.

Polestarin ennakkotilauksen voi tehdä maksamalla 2500 euron ennakkomaksun, joka toimii vuoronumerona automallin jonossa.

– Jo yli 7 000 ihmistä on osoittanut kiinnostusta Polestar 1 -autoa kohtaan, joten olemme erittäin iloisia asiakkaiden intohimoisesta suhtautumisesta tuotteeseemme. Otamme nyt seuraavia askeleita eteenpäin kohti tämän kauniin auton toimittamista ensimmäisille asiakkaille, kertoo Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Polestar 1 on myös suunniteltavissa verkkosivuston suunnittelutyökalulla, joten oman mieleisensä autoyksilön voi suunnitella ennen ennakkotilauksen tekemistä. Ennakkotilauksen voi tehdä kaikkiaan 18 maassa: Kiina, USA, Ruotsi, Saksa, Norja, Hollanti, Tanska, Suomi, Iso-Britannia, Espanja, Ranska, Portugali, Puola, Italia, Itävalta, Sveitsi, Belgia ja Kanada.