Ranskalainen DS tarjoaa nyt markkinoiden parhaan takuun: 7 vuotta ilman km-rajaa

DS 7 Crossback
Uusi DS:n seitsemän vuoden takuu ilman kilometrirajaa koskee takautuvasti kaikkia tämän vuoden aikana ensirekisteröityjä autoja. Kuvassa DS 7 Crossback

Vuodesta 2014 asti itsenäisenä automerkkinä toiminut DS Automobiles on alkanut tarjota korealaisen Hyundain ohella markkinoiden parasta uusien autojen takuuta. Nyt niin DS:n kuin Hyundain automalleihin on tarjolla seitsemän vuoden takuu ilman kilometrirajaa.

Yhteistä automerkeille on niiden Suomen maahantuonti. Sekä Hyundai Motor Finlandin että DS:ää maahantuovan Auto Bonin omistaa Bassadone-konserni, joka on panostanut edustamiensa merkkien pitkien takuiden ohella autojen digitaalisen kauppaan sekä kiinteisiin kuukausimaksuihin perustuviin tuotteisiin, jotka toimivat vaihtoehtoina auton omistamiselle.

Tällä hetkellä DS:n Suomen mallistoon kuuluu keskikokoinen katumaasturi DS 7 Crossback, joka edustaa ranskalaista ylellisyyttä parhaimmillaan. Auto tulee vielä syksyn aikana tarjolle mielenkiintoisena nelivetoisena pistokkeesta ladattavana hybridimallina. Mallinimeksi tulee DS 7 Crossback E-TENSE 4X4.

Asiakkaat ovat löytäneet uudelleen syntyneen brändin hyvin ja palaute on ollut pelkästään positiivista. Puolet asiakkaista siirtyvät saksalaisista kilpailijoista, mutta myös aiempina vuosina ranskalaiseen mukavuuteen tottuneet ovat löytäneet hyvin tiensä meille. Lataushybridi -mallin ennakkomyynti alkoi jokin aika sitten ja alhaiset päästöt sekä lyhyemmät toimitusajat on otettu ilolla vastaan. Uskomme merkkiin vahvasti ja haluamme uudella takuulla tuoda sen ilmi.

Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle

Lisäksi DS:n mallisto on juuri täydentymässä pienemmällä DS 3 Crossback -katumaasturilla, joka sekin tulee vielä loppuvuoden aikana tarjolle täyssähköautona, DS 3 Crossback E-TENSE -mallina.

Tämän vuoden aikana DS 7 Crossback -auton hankkineet lienevät iloisia Auto Bonin ilmoitettua, että uusi seitsemän vuoden takuu tulee koskemaan takautuvasti kaikkia tämän vuoden puolella ensirekisteröityjä autoja.