Suuri autokauppapäivä Jyväaskylässä!

Lauantaina 7.5. järjestettiin Jyväskylässä Suuri Autokauppapäivä. Tapahtumapaikkana oli Lutakonaukio aivan sataman vieressä. Ohjelmassa oli esimerkiksi autohuutokauppa, missä vaihtareiden pohjahinnat oli painettu minimiin. Lutakonaukiolla Autokauppapäivässä myytiin myös autoliikkeiden vanhoja esittelyautoja hyvään hintaan pois. Kelit suosi tapahtumaa. Itse pidän tapahtuman ideaa loistavana, eikä vastaavaa ole tietääkseni täällä Suomessa järjestelty. Voisiko vastaavasta autokauppapäivästä olla jopa perinteeksi? Ehkäpä :). Autokauppapäivässä vaikutti äkkiä vilkaistuna olevan mukana kaikki Jyväskylän seudun merkkiliikkeet.

Kuvatunnelmat

Subaru Levorg / Suuri autokauppapäivä

Subaru Levorg

Tapahtuman juontaja

Tapahtuman juontaja

Toyota Hiace / Suuri autokauppapäivä

Joku onnekas huusi tästä itselleen 80 -luvun Toyota Hiacen. Löytyy niin nelivetoa kuin aluevaihteistoakin! Ja lähtöhinta – se oli 199e. Samanlaisen Hiacen haluaisin ehdottomasti koeajaa blogiini!

Toyota Hiace / Suuri autokauppapäivä

Suomimiehen unelma-auto!

Toyota Hiace / Suuri autokauppapäivä

Löytyykö Hiacesta ruostetta? Onhan tätä kyllä jo hitsattukin..

Suuri autokauppapäivä / autohuutokauppa

Autohuutokaupassa oli jo meininkiä :). Kuvasta päätellen tässä huudettavana oleva auto on vuoden 2005 Citroen C4.

Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV

Lopputulema

Hyvää tässä tapahtumassa on se, että sillä saa madallettua ihmisten kynnystä tulla tutustumaan autoliikkeiden tarjontaan. Kun tapahtuman paikka on valitaan huolella, niin parhaimmillaan voi saada heräteltyä myös satunnaisen ohikulkijan autokuumeen ;).

Leave a Reply