Toyota Corolla sai hinnat – onko valintasi sedan, hatchback vai farmari?

Toyota Corolla sedan
Kuva: Toyota

Täysin uuden sukupolven Toyota Corolla on saanut Suomen hinnat. Corolla tullaan näkemään kolmena eri korimallina (sedan, hatchback ja TOuring Sports -farmari), ja voimalinjoissa erityinen mielenkiinto kohdistuu uuteen 2.0-litraiseen bensiinimoottoriin ja sähkömoottoriin pohjautuvaan hybridiin.

Toyota Corolla Sedan -hinnasto.
Toyota Corolla Hatchback -hinnasto.
Toyota Corolla farmari -hinnasto.

Uuden Toyota Corollan hinnat alkavat Hatchback-mallin 22 994 eurosta ja malliston hintahaitari ulottuu farmarimallisen 2.0 Hybrid Premiumin 39 990 euroon.

Toyota Corolla on maailman myydyin automalli, ja eväitä sillä on nousta myös Suomen suosituimmaksi automalliksi, sillä se korvaa Toyotan mallistossa suositut Auris- ja Avensis-mallit.

Corolla-mallistoon on saatavilla neljännen sukupolven 1.8-litraiseen polttomoottoriin perustuva hybridi (kokonaisteho 122 hv), jonka lisäksi hatchback- sekä Touring Sports –korimalleihin on saatavilla täysin uusi 2.0-litraiseen polttomoottoriin perustuva hybridivoimalinja (kokonaisteho 180 hv). Uusi, tehokkaampi hybridivoimalinja tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon tehokasta mutta taloudellista autoa etsivälle. Hatchback- ja Touring Sports –korimalleihin on saatavilla myös 1.2-litrainen, ahdettu bensiinimoottori.

Corolla kasvaa malliuudistuksen yhteydessä maltillisesti, ja esimerkiksi Touring Sports –farmarimallin akseliväli ja siten sisätilat ovat käytännössä samaa luokkaa viime vuonna poistuneen Toyota Avensiksen farmarimallin kanssa.

Varustetasoja on kaikissa kolmessa korimallissa neljä: Life, Active, Style sekä Premium. Varustetasoissa on pieniä eroja korimalleittain, mutta esimerkiksi kattava Toyota Safety Sense –turvavarustelu ja mukautuva, älykäs vakionopeussäädin ovat vakiona koko mallistossa.Suosituin varustetaso kaikissa korimalleissa tulee maahantuojan mukaan olemaan Active, joka tuo varusteluun mm. 16” kevytmetallivanteet, LED-ajovalot, lämmitetyn ohjauspyörän, mittariston 7” mukautettavan monitoiminäytön, mediakeskuksen 8” kosketusnäytöllä sekä peruutuskameran. Style lisää varusteluun nimelleen uskollisena tyylikkäitä elementtejä, kuten 17” kevytmetallivanteet, Bi-LED –ajovalot, ja erilaisia sisäverhoiluvaihtoehtoja. Malliston huipulla oleva Premium sisältää korimallista riippuen mm. matriisityyppiset Multi-LED –ajovalot, 18” kevytmetallivanteet, mukautuvan iskunvaimennuksen, nahkaverhoilun (hatchback ja Touring Sports) sekä tuulilasin HUD-näytön. Varustetasosta riippumatta tarjolle tulee myös kattava määrä varustepaketteja, jotka tuovat autoon paljon varusteita erittäin houkuttelevaan hintaan.

Uudet Corollat saapuvat Suomeen maalis-huhtikuun vaihteessa 2019.

1 Comment

Comments are closed.