Tulossa maaliskuussa 2018: BMW X2

Kuva: BMW

BMW on tuomassa markkinoille uutta X2 maasturia. Mallina BMW X2 tulee sijoittumaan Bemarin itse luomaan Sport Activity Vehicle -segmenttiin. Auto on urheilullinen, ja valmistajansa mukaan aidosti maastokelpoinen.

Lanseerauksessa markkinoille tullaan tuomaan yksi bensakone, ja kaksi dieselversiota. Molemmat ovat tapojen mukaan malliston yläpäästä, malliston halvempien moottoriversioiden seuratessa perässä myöhemmin.

Nyt julkaistavat malliversiot ovat xDrive 20d ja xDrive 25d, sekä sDrive 20i. Dieselkoneisiin on tarjolla 8 -pykäläinen automaatti, ja bensakoneeseen 7-pykäläinen vastaava. Muut julkaistavat versiot ovat sDrive 18i, xDrive 20i, sDrive 18d, sekä xDrive 18d.

BMW kertoo tulevan uutuuden tavaratilan olevan 470 litraa. BMW myös kertoo, että kuljettajan oloihin on panostettu esimerkiksi optimoimalla hallintalaitteiden paikat.

SAV-segmentti sai alkunsa vuonna 2009, kun BMW toi markkinoilla X6 mallin. Sittemmin se on täydentynyt X4 mallilla, ja maaliskuussa 2018 tulee täydentymään vielä X2 mallilla. Alustava hinta on 50 253 euroa.

Tags