Välipäivien autotarjoukset 2018 – tässä parhaat tarjoukset uusista autoista

Hyundai i30 1.0 vuosimalli 2017 / kuvat Mikko Kilkki

Joulun ja uudenvuoden välipäivät ovat vilkkaita autokaupoissa. Kokosimme välipäivien autotarjoukset yhteen uusien autojen osalta. Autokaupoissa välipäivien tarjoukset kestävät tyypillisesti joulukuun viimeisiltä päiviltä tammikuun ensimmäisille viikonlopuille.

Huomioithan, ettei alla oleva lista ole kaiken kattava ja tarjousten ehdot tulee aina tarkistaa autoliikkeen omilta sivuilta. Listaa päivitetään sitä mukaan, kun uusia tarjouksia tulee tietoomme.

Delta Auton välipäivätarjoukset

Delta Auto tarjoaa uusille autoille seuraavia etuja välipäivinä:

Uudet autot ja esittelyautot:

  1. Rahoitus alkaen 0 %
  2. Hintaetusi jopa 8000 €
  3. 2 vuoden huoltosopimus puoleen hintaan (sis. 15tkm/vuosi)
  4. Delta-turva: Takuu + lisäturva 2 vuotta (Mazda 3+2 ja Opel 2+2)
  5. Vaihtohyvitys autostasi vähintään 1500 €
  6. Kaskovakuutus erikoishintaan
  7. 7 pv vaihto-oikeus

Lisäksi Deltan edustamien uusien autojen merkkikohtaisiin tarjouksiin pääset oheisten linkkien kauua: Kia – Mitsubishi – Mazda – Opel

PP-Auto tarjoukset

Lohjalla ja Salossa toimiva PP-Auto edustaa Fordia, Hyundaita, Opelia ja Peugeotia. Kaikilta merkeiltä löytyy tarjouksia tälle sivulle koottuna. Esittelyautoja on tarjouksessa kaikilta neljältä merkiltä ja hintaedut ovat jopa yli 8000 euroa uusiin tehdastilattaviin autoihin verrattuna.

Lisäksi PP-Auto tarjoaa rahoitusta ilman käsirahaa ja 0,99 prosentin korolla sekä Lähi Tapiolan kaskovakuutusta ensimmäiseksi vuodeksi 149 eurolla.

Autoverkkokauppa tarjous 99 € /kk

Vaikkei kyseessä olekaan aivan ajamattomat autot, Autoverkkokaupan tarjous Melkein uusi -kampanjan osamaksuperusteisesta yksityisleasingista on sen verran hyvä, ettei sitä voinut jättää listalta pois. Vuoden loppuun asti voimassa olevassa tarjouksessa vähän ajettujen autojen hinnat alkava 99 eurosta kuukaudessa.

Kaikki tarjouskampanjan autot löytyvät täältä. Melkein uusi -kampanjassa autosta maksetaan kiinteää kuukausihintaa sovitun ajan, minkä jälkeen auto palautetaan autoliikkeelle. Riski arvonalenemasta on Autoverkkokaupalla ja autoon voi halutessaan liittää myös huolenpitosopimuksen, jolloin autoilun kulut ovat tarkasti tiedossa etukäteen.

Audi Center tarjoukset

Audi Center tarjoaa joulukuun Superviikko-tarjouksina erään A3, Q2, A4 ja A6 -malleja varuste-etuja. Superviikkojen tarjoukset löytyvät täältä. Lisäksi tarjouksessa on perus- ja laajakaskovakuutuksia.

Esimerkkitarjous Audi Centerin Superviikoilta:

A3 Pro Business ja Pro Business Sport​ alk. 28 810 €

  • Pro Business mallistoon automaattivaihteisto veloituksetta
  • Trend-nahkaverhoilu erikoishintaan 390 €
  • S line sport -paketti erikoishintaan 1 490 €​

Asiakasetusi jopa 3 000 €

Vehon välipäivätarjoukset

Veholla on tarjolla välipäivätarjouksena laaja määrä esittelyautoja. Koko listauksen automerkeittäin löydät välipäiväkampanjasivuilta.